RELEASE RELOVE REBELLE RELAUNCH – Discover your high fashion second hand online shop in a new look!

✓ 100% AUTHENTICITY CHECK     ✓ ZERO TOLERANCE FOR FAKES     ✓ SECURE PAYMENT

Smythe Second Hand

Used Smythe fashion items of verified quality

In 2004 werd het fantastische label Smythe op de markt gezet. De gezichten achter het merk zijn Andrea Lenczer en Christie Smythe. De items van dit modelabel zijn stuk voor stuk verfrissend en gemaakt van zeer hoge kwaliteit, waardoor ze altijd mooi zullen blijven en enorm lang meegaan.

My size
New
Save your size and filter the articles with just one click.
Clothes size-
XS
S
M
Color-
Condition+
Material+
Season+
Price-
to
Ready to ship+
1 - 4 of 4 products
Last update on: 07/02/2018, 3:44 PM

Favourite categories of Smythe

Smythe stijl

De silhouetten van de made-in-Canada Smythe jassen en mantels zijn prachtig en iconisch. De items zijn vernieuwend en veelzijdig en vaste rubrieken in de pagina’s van de Harpers Bazaar, InStyle en Teen Vogue tijdschriften ervoor dat de items al een lange tijd gewild zijn. De favoriete kleding uit de collectiesvan beide ontwerpers zijn de SS'16 bloemen palazzo Smythe blazers en broek. Deze zijn ongekend comfortabel en uitzonderlijk opvallend, zelfs wanneer ze langere tijd worden gedragen.

Hoe het begon

Smythe is een hedendaags vrouwen kledingmerk. De producten worden onder andere ontworpen door Andrea Lenczner en Christie Smythe. Smythe maakt essentiële garderobe onderdelen die zowel modern als emotioneel prikkelend zijn. Toen het label in 2004 werd gelanceerd, maakten de ontwerpers met hun designs het modehuis een groot succes. De feilloos afgestemde textiel collecties zijn voorzien van nostalgische en traditionele technologie om een uitgesproken vrouwelijke interpretatie te creëren. Het merk is verkrijgbaar bij de geselecteerde winkels in Amerika en Canada. Het merk beschikt over moderne, perfect op maat gesneden jasjes en mantels. Deze zijn voorzien van kwaliteit en strakke afwerkingen. De huidige halsbrekende snelheid van de uitbreiding van het merk is verbazingwekkend na een langzame maar gestage groei van Smythe. Tien jaar na de lancering van het merk in Toronto, kwamen medeoprichters en ontwerpers Andrea Lenczner en Christie Smythe voor het eerst met een ready to wear lijn. Gemodelleerd door Tasha Tilberg staat de collectie voor een moderne gevoeligheid die nog steeds gemakkelijk scherp oog houdt op de klassiekers, zoals smalle preppy jurken. Het modehuis heeft zijn oorspronkelijke DNA niet uit het oog verloren, terwijl ze zich door de jaren heen in nieuwe wateren dompelde.

Het modehuis

De doelgroep waar het modehuis op inspeelt is een vrouw die zich interesseert in de huidige mode. Deze moet echter passen bij haar levensstijl, haar figuur en haar budget. Ze is niet geïnteresseerd in wegwerpkleding, maar wil juist investeren in kwaliteit en duurzaamheid. De designers houden ervan om verschillende vrouwen te observeren en te ontdekken hoe zij omgaan met de door hun ontworpen items. Ze zijn geïnspireerd door de verschillende styling en merchandising die we zien op social media. De grootste uitdaging is om het snelle tempo bij te houden waarmee ontwerpers verplicht zijn om nieuwe leveringen te produceren. Het beste compliment is voor de ontwerpers om een vrouw op straat in hun ontwerpen te zien. Iets wat beide vrouwen nog hopen te zien gebeuren in de toekomst is om de vrouw van de nieuwe premier van Canada in Smythe te spotten.

Be the first to find out about:

  •   Special Offers & Sales
  •   Newly added It pieces
  •   Exclusive event invitations

Register for the newsletter and receive a voucher

By registering I accept the data privacy policy and the indications specified on data handling.